vineri, 14 martie 2014

Vargelan

Produsul Vargelan este un produs natural, destinat inhibarii infestarii cu Varroa prin evaporarea uleiurilor esentiale pe care le contine in interiorul familiei de albine. Rezultatul este detasarea si caderea parazitilor Varroa Destructor de pe corpul albinei.

Actioneaza prin eliberarea treptata a uleiurilor volatile esentiale naturale continute: ulei de tuya, ulei de craite, ulei de mentol dar si a acidului formic mentinut in reteaua de amidon reticulat a produsului. Concentratia este de 45% in acid formic.
Produsul are calitatea de a nu contamina mierea si ceara cu reziduuri neadmise, parazitul nu prezinta rezistenta la aplicare si este eficace in conditiile unei folosiri adecvate.

Mod de aplicare:
Se fac doua aplicari pe an cu Vargelan:

  • Una in primavara: 2 folii cu gel (100g) cu gel se introduc in stup odata cu revizia de primavara si se scot inainte de inceputul culesului
  • A doua toamna: 2 folii (100g) cu gel se introduc in stup odata cu redimensionarea cuiburilor pentru iernat si se indeparteaza la revizia de primavara.


Eficienta maxima  a produsului este atunci cand temperatura este intre 12 si 250 de grade. Se administreaza dimineata devreme sau seara tarziu 100g gel per stup.
Produsul este ambalat special pentru doua plicuri/stup. Nu necesita dozare suplimentara la fata locului.

Mod de prezentare: 6 plicuri cu 100g gel, 12 tavite PVC si un set de manusi, toate ambalate intr-o cutie de carton.

Pret promotional: 52.68 lei +TVA
Produsul poate fi comandat direct la telefon: 021-3514777.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu