marți, 11 februarie 2014

Scapati de sforait cu miere

Dupa cum stiti sforaitul este destul de deranjant atat pentru noi cat si pentru cel de langa noi. In plus persoana care sforaie se trezeste obosita si morocanoasa. Pentru a scapa de sforait trebuie tinut cont de cateva aspecte de alimentatie.
Specialistii in domeniu recomanda o cina usoara sau chiar sa sarim peste, iar in acest sens se recomanda sa avem un mic dejun si un pranz copios. In plus nici bauturile alcoolice nu sunt recomandate deoarece acestea relaxeaza muschii gatului. Sa nu uitam ca daca avem kilograme in plus si acesta este un factor care ajuta sforaitul deci o cura de slabire e binevenita. Sa nu uitam nici de climatul camerei in care dormim, se recomanda o camera aerisita si eventual daca ne permitem un umidificator.
Alte metode de a scapa de sforait un pic mai placute sunt mierea si cantatul, da, cantatul, deoarece cantatul intareste muschii gatului si reduce sansele sforaitului. Deasemenea si mierea consumata regulat reduce sansele de a sforai. Mierea reduce inflamatiile cailor respiratorii, ne scapa de gatul uscat si decongestioneaza caile respiratorii.
Mierea se poate folosi in diferite combinatii, ca indulcitor de cafea, ceai, etc.
Daca tineti cont de toate aspectele enumerate mai sus s-ar putea sa scapati definitiv de sforait.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu