duminică, 23 februarie 2014

Miere si scortisoara tratamente

S-au facut cercetari cu privire la tratamentele cu miere si scortisoara. S-a descoperit faptul ca impreuna ajuta la tratarea mai multor boli, probleme. Mierea consumata moderat poate fi folosita si ca indulcitor chiar si pentru persoanele diabetice. Iata cateva probleme in care ne ajuta amestecul de miere si scortisoara:


  • Respiratia urat mirositoare: daca va stiti cu respiratie urat mirositoare, atunci dimineata amestecati o lingura de miere si una de scortisoara intr-un pahar de apa calduta. Cu amestecul astfel obtinut faceti gargara si o sa aveti o respiratie proaspata.
  • Slabire: dimineata pe stomacul gol beti un pahar de apa cu miere si scortisoara deasemenea si seara inainte de somn. Daca beti regulat atunci o sa aveti o scadere in greutatea corporala simtitoare. Totodata acest tratament impiedica acumularea de grasime in corp.
  • Infectii ale pielii: cosurile si in general toate tipurile de infectii ale pielii se vindeca aplicand peste zona afectata o pasta facuta din parti egale de miere si scortisoara.
  • Indigestie: scortisoara presarata pe 2 linguri de miere, luate inainte de masa, reduc aciditatea stomaculuisi ajuta la digestia meselor grele.
  • Sistemul imunitar: folosirea regulata de miere si scortisoara, fortifica sistemul imunitar ajutandu-l sa lupte impotriva virusilor si bacteriilor.
  • Boli de inima: Faceti o pasta din miere si scortisoara, un fel de gem si ungeti pe paine. Astfel consumata arde grasimile din artere si reduce riscul atacurilor de inima. Pe cei care au avut deja un accident cardio-vascular ii ajuta in prevenirea unui nou accident, deoarece compozitia intareste inima.
  • Dureri de stomac: Mierea amestecata cu scortisoara vindeca durerile stomacale si vindeca ulcerul.
  • Infertilitate: Din timpuri vechi se stie ca scortisoara intareste spermatozoidul. Pentru a vindeca infertilitatea se recomanda 1-2 lingurite de miere inainte de somn. Deasemenea in tarile orientale se folosea scortisoara de catre femei pentru intarirea uterului.
  • Tuse si raceala: pentru cei raciti se recomanda o lingurita de miere usor incalzita cu 1/4 scortisoara, timp de 3 zile. Acest remediu vindeca cele mai multe raceli si desfunda sinusurile.
  • Colesterol: un amestec format din: 2 lingurite de miere, 3 lingurite de scortisoara si 450 de gr de apa, toate amestecate si date unui pacient reduce colesterolul din sange cu 10% in numai 2 ore. Amestecul acesta luat de 3 ori pe zi vindeca colesterolul.
  • Dureri de dinti: daca aveti dureri de dinti faceti o pasta din 1 lingurita de scortisoara si 5 lingurite de miere si pus pe dintele care ne doare. Acest procedeu se poate repeta de 3 ori pe zi pana dispare durerea.
  • Caderea parului: cei care sufera de caderea parului sau chiar de chelie, pot face un amestec astfel: ulei de masline incalzit,o lingurita de miere si una de scortisoara. Aceste amestec trebuie aplicat pe scalp si tinut 15 minute dupa care se spala parul. S-a constatat ca acest amestec este eficient.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu