luni, 13 octombrie 2014

Targ apicol Apiardeal, Sighisoara octombrie 2014

In perioada 25-26 octombrie 2014 se va organiza la Sighisoara cea de a 3-a editie a targului apicol "Apiardeal", avand acelasi nume ca si forumul apicol. Targul se va tine in aceasi locatie ca si anul trecut, langa drumul european E60, in spatele hotelului Cavalerul, in piata Sigma de pe strada Octavian Goga. Va asteptam pe toti sa luati parte la acest targ tanar dar care se doreste sa fie unul cu traditie. Speram sa ne onorati cu prezenta in numar cat mai mare, indiferent ca sunteti consumator de produse apicole sau comerciant al acestora. Va asteptam cu drag!



INVITATIE:

I.I. Orban Iosif Stefan, in colaborare cu Asociatia Apiculorilor Valea Mirajului si Apiardeal, organizeaza Targul Apicol Apiardeal, editia a 3-a, intre 25-26 octombrie 2014 in Piata Sigma din Sighisoara.

Deschiderea oficiala a evenimentului va avea loc sambata, 25 octombrie, la ora 11:00.
Va invitam cu drag sa luati parte la Targul Apicol Apiardeal din Sighisoara, unde produsele sunt de cea mai buna calitate si oamenii cei mai faini.

Data evenimentului: 25 si 26 octombrie 2014
Locatia: Piata Sigma
Taxa de stand: 380 de lei, pret in care este inclus un meniu pentru cine festiva

La finalul primei zile vom organiza cina festiva la hotel Cavaler, strada Consiliul Europei numarul 6. Ne dorim ca aceasta experienta sa fie una speciala pentru invitati, astfel ca v-am pregatit mai multe surprize pe tot parcursul serii.

Va asteptam cu drag!

Pentru confirmari si rezervari va rugam sa ne contactati la:
Andreea Orban, tel: 0741212301, blonda sexoasa pentru cei care au fost anul trecut :))
E-mail: andreea.orban@yahoo.com

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu