duminică, 27 aprilie 2014

Apdrp va primi online cererile de finantare

APDRP, agentia de plati pentru dezvoltare rurala si pescuit, in perioada 2014-2020, va primi online, pe siteul www.apdrp.ro, cererile de finantare existente in noul PNDR.

Aceasta masura va fi pusa in aplicare incepand cu prima sesiune de depunere a proiectelor din 2014 pentru Programul National de Dezvoltare Rurala 2014-2020. Potentialii beneficiari se vor inregistra pe siteul APDRP si vor completa informatiile specifice si vor incarca in format electronic Cererea de finantare si anexate toate documentele necesare.
Fermierii care solicita fonduri pentru fermele de familie vor depune cererile in continuare la Oficiile Judetene ale APDRP in format tiparit si electronic.
Aceasta depunere online a cererilor de finantare vine ca o facilitate celor care doresc sa depuna proiecte si nu au timp sa stea la cozi sau sa se deplaseze la sediile APDRP.
Dupa ce a fost depusa cererea de finantare online, se va primi un bon de ordine aferent depunerii respective. Alocarea bonurilor se va face prin generarea unei secvente unice pe fiecare sesiune in parte.
Ulterior daca proiectul este declarat neconform acesta va primi o notificare iar in cazul in care este aprobat, fermierul va urma toate etapele procedurale de evaluare si selectie.
Toate precizarile privind procesul de depunere online vor fi detaliate in Ghidul Socilitantului cand va apare si vor fi publicate pe pagina de internet al APDRP.
Pentru a putea depune cererea de finantare, fermierii trebuie sa-si creeze cont de utilizator pe site.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu