PENTRU APICULTURĂ S.A. - Bucuresti
Lista de preturi la analizele de laborator efectuate de
catre LCPA
Valabile din
20.04.2011
|
|||
Nr.
|
Denumirea încercării
|
Pretul
|
|
Crt.
|
analizei, lei
|
||
1.
|
Luarea si pregatirea probelor
pentru analiza
|
4.50
|
|
2.
|
*Examen organoleptic
|
12.00
|
|
*Examen organoleptic ceară de albine,
|
22.00
|
||
3.
|
*Determinarea aciditatii libere
|
21.00
|
|
4.
|
*Determinarea zahărului reducător
(zahăr invertit)
|
23.50
|
|
5.
|
*Determinarea zahărului uşor
hidrolizabil (zaharoză)
|
24.00
|
|
6.
|
*Determinarea conţinutului de azot
total şi proteine totale
|
42.50
|
|
7.
|
*Determinarea indicelui de
aciditate la ceara de albine
|
21.00
|
|
(conform
STAS 3064/3-74)
|
|||
*Determinarea indicelui de
aciditate la ceara de albine
|
64.00
|
||
(conform
Farmacopeia Europeana 6.0)
|
|||
8.
|
*Determinarea indicelui de
saponificare la ceara de albine
|
22.50
|
|
(conform
STAS 3064/3-74)
|
|||
*Determinarea indicelui de
saponificare la ceara de albine
|
70.00
|
||
(conform
Farmacopeia Europeana 6.0)
|
|||
9.
|
*Determinarea indicelui de esteri
la ceara de albine
|
75.00
|
|
(conform
Farmacopeia Europeana 6.0 si/sau STAS 3064/3-74)
|
|||
10.
|
*Determinarea conţinutului de
melitină şi apamină
|
43.00
|
|
(exprimat
ca proteine totale) prin metoda Kjeldahl
|
|||
11.
|
*Determinarea continutului de
5-hidroximetilfurfuralului (HMF)
|
24.00
|
|
12.
|
*Determinarea conţinutului de
prolina
|
53.00
|
|
13.
|
*Determinarea pierderii prin
uscare
|
55.00
|
|
14.
|
*Determinarea indicelui diastazic
|
31.00
|
|
15.
|
*Determinarea cenuşii
|
23.00
|
|
16.
|
*Determinarea conţinutului de
grăsimi totale (lipide) prin extracţie directă
|
44.00
|
|
17.
|
*Determinarea conţinutului de apă
(uscare la etuvă)
|
32.00
|
|
18.
|
*Determinarea conţinutului de
granule de polen
|
24.00
|
|
19.
|
*Determinărea conţinutului de apă
refractometric
|
13.00
|
|
20.
|
*Determinarea pH-ului
|
29.00
|
|
21.
|
Determinarea indicelui
colorimetric
|
23.00
|
|
22.
|
Determinarea rezidiuului insolubil
in solventi organici si apa
|
23.00
|
|
(termogravimetric)
|
|||
23.
|
Determinarea glucozei
|
20.00
|
|
24.
|
Raportul Fructoză/Glucoză
|
39.00
|
|
Determinarea solubilităţii
|
23.00
|
|
26.
|
Determinarea substanţelor
insolubile în apă
|
32.00
|
27.
|
Determinarea adaosurilor de
falsificare
|
35.00
|
28.
|
Reactii de identificare
|
35.00
|
29.
|
Continutul de ceara si extractul
alcoolic uscat (termogravimetric)
|
59.00
|
30.
|
Conţinut de flavonoizi totali
(spectrofotometric)
|
134.00
|
31.
|
Determinarea conductivităţii
electrice
|
29.00
|
32.
|
Determinarea punctului de topire
la ceara de albine
|
23.00
|
NOTA:
1. Incercarile marcate
(*) sunt acreditate RENAR ( Certificat de acreditare nr. LI 433/5.07.2010).
2. Preturile sunt
exprimate in lei si nu includ TVA.
ADMINISTRATOR/DIRECTOR GENERAL
|
SEF SERV. FINANCIAR - CONTABIL
|
Dr. bioch.Mateescu Cristina
|
Ec.Stancu Camelia
|
Preturile de mai sus au caracter informativ si la momentul in care cititi s-ar putea sa fi suferit schimbari.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu